Review: deodorant Monsavon cu lapte si floare de lotus

6:41 pm

Fiindca acum ceva timp am ramas fara un deodorant preferat, m-am chitit pe incercat branduri noi. Si spun ca am ramas fara un deodorant preferat deoarece am aflat ca si iubitul meu NIVEA Invisible contine aluminiu, de care eu am ales sa ma feresc, dupa cum v-am spus si in review-ul deodorantului Labell.
Acum, fiind in hipermarketul Géant Casino din mallul Besançonului, m-am oprit la brandul frantuzesc "Monsavon au lait", care mi-a atras atentia prin designul dragut al recipientelor.
Din cate am vazut eu, sunt doua game mari si tari de deodorante de la Monsavon: Douceur si Pierre d'Alun, iar mie mi s-a parut mai interesanta gama cu piatra de alaun. Next, alegerea aromei. Erau o gramada de variante: lapte, fructul pasiunii si zmeura; lapte, rodie si floare de hibiscus; lapte, mango si unt de Karite; lapte si migdala dulce, etc etc, si a mea - cu lapte si floare de lotus.
Preturile deodorantelor variaza intre 2 si 4€, iar eu am dat pe al meu doar 2.56€ si este in varianta de 200 ml.

Lista de ingrediente e ditamai dar imbucurator e faptul ca nu contine aluminiu si nici triclosan, cu toate ca are parfum si niste benzyl alcohol, care, din cate stiu eu, este considerat un iritant pentru piele.
In final sa va spun si daca mi-a placut sau nu. Ca mai toate deodorantele, si acesta se lauda cu protectie de 24 de ore si normal ca nu e adevarat. Nu stiu sa va zic cate ore persista mirosul si din moment ce nu stiu asta, e clar ca nu persista prea mult. Adica nu a fost genul de deodorant cu care sa ma dau dimineata inainte de facultate si pe care sa-l simt si dupa-amiaza, cand ma intorceam. Deci pentru mine nu a facut mare lucru la capitolul "protectie" pentru ca eu transpir chiar si cand e frig. Imi iau multe haine pe mine si daca se intampla sa mai si "alerg" spre facultate, gata, am transpirat. Insa am si lucruri pozitive de spus despre el. Miroase superb si nu lasa urme pe haine - ceea ce e un mare plus. Si cred ca e foarte bun pentru fetele care nu prea transpira.
Prin urmare, cu toate ca pentru mine nu a fost foarte eficient, recomand sa va uitati dupa el in urmatoarea voastra excursie prin Franta. Eu vreau sa mai incerc un deodorant Monsavon, poate chiar unul cu bila. Voi vedea.

Voi ce deodorante fara aluminiu cunoasteti? Ati mai auzit de Monsavon au lait?

Kisses,

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe