Idei de cadouri pentru EA

6:41 pm

M-am gandit sa fac o postare in care sa va dau niste idei de cadouri pentru ea. EA fiind mama, sora, iubita, prietena, s.a.m.d.
Am incercat sa gasesc cadouri dragute, care sa le bucure pe cele care le primesc dar care sa nici nu le goleasca buzunarele celor care le ofera. Am un total de 15 idei, impartite in doua categorii: sub 50 lei si sub 200 lei.

Image and video hosting by TinyPic

1. Un suport de bijuterii ar fi perfect pentru cele care nu stiu cum sa isi organizeze accesoriile sau care pur si simplu sunt innebunite dupa ele! Gasiti foarte multe modele si in plus de asta, se va bucura ca ii observati "dragostea" fata de bijuterii.

pret: 32 lei

2. Daca este pasionata de fotografie dar nu va puteti permite sa ii cumparati un aparat foto, ii puteti lua lentila amplificatoare pentru camera telefonului mobil. Lentila Snap Macro apropie cadrul, surprinzand si cele mai mici detalii! Este micuta, asa ca o poate lua peste tot si o poate atasa la telefon oricand doreste sa faca o poza in prim-plan.

pret: 53 lei

3. Eu una sunt innebunita dupa lumanari parfumate si as fi mai mult decat incantata daca as primi una. Iar daca aceasta este si cu aroma de scortisoara si mere, ghimbir, zahar brun, prajiturele festive, bezele sau alte arome de Craciun, cu atat mai bine. Gasiti lumanari parfumate peste tot, deci nu este nevoie sa le comandati neaparat de pe Internet.

pret: 52 lei

4. Un produs care mie mi s-a parut deosebit si dragut: sapunul pentru corp. Cel din poza are denumirea Festive Ginger si are un aspect aparte, de felie de tort. Notele fructate de lamaie, capsuni si ananas combinate cu ghimbir, scortisoara, cuisoare si nucsoare completate de caramel, fac ca acest sapun sa fie ideal pentru sezonul sarbatorilor.

pret: 20 lei

5. Cred ca ati auzit de asa-zisele "bath bombs", "bath blasters" sau cum vreti sa le mai numiti. Aceasta "chestie ciudata" este sare de baie, care se dizolva in cada, in apa calduta si care iti coloreaza apa in diverse culori. O atentie mica dar potrivita pentru fiecare fata/femeie.

pret: 17 lei

6. O rama foto este un cadou clasic dar in acelasi timp un cadou potrivit oricui, indiferent de varsta! 

pret: 36 lei

7. Sa fim seriosi! Orice fata are cel putin un balsam de buze, dar niciodata prea multe! Balsamul vegan Santa Baby de la Lush este facut cu unt de shea si extract de cirese. Si da, nu mai punem faptul ca are aroma de Cola!

pret: 35 lei

8. Un set de la Avon este intotdeauna bine-venit, fie el si unul micut. Cel din poza contine deodorant si lotiune de corp Little Black Dress, precum si o punga medie de cadouri.

pret: 20 lei

9. Sunt persoane (eu si mama mea) care desi au peste 50 de rujuri in colectie, tot nu se opresc din a-si cumpara altele. Deci aceasta optiune este una foarte buna in caz ca stiti o "ea" obsedata de rujuri.

pret: 18 lei

10. Un cadou mic pentru iubitoarele de sport! Sticla de apa este numai buna de luat la sala sau de tinut in ghiozdan.

pret: 20 lei

Image and video hosting by TinyPic

11. Iarasi ceva clasic: set de parfum. Niciodata nu veti da gres cu asa ceva! Se gasesc foarte multe seturi sub 200 lei insa trebuie sa stiti ce si unde sa cautati.

pret: 126 lei

12. Cu ceasurile este ceva mai greu, nu? Daca aveti un buget de 200 lei si doriti sa faceti cadou un ceas, puteti gasi unele foarte ok la Casio, Esprit, Ice Watch, Morellato, Q&Q, s.a.m.d. 

pret: 190 lei

13. Nu stiu care periuta electrica este buna sau care este mai putin buna. Insa stiu ca ar fi un cadou foarte util pentru oricine si nu va exista teama ca "poate nu ii place cadoul".

pret: 100 lei

14. O pereche noua de incaltaminte este bine-venita oricand; iar cum fetele au si acel citat faimos "A girl can never have too many shoes!", nu puteti da gres cu un asa cadou!

pret: 170 lei

15. Este "sweater weather" deci un pulover este un must-have! L-am ales pe acesta la 200 lei pentru ca mi-a placut, dar puteti gasi o multime de pulovere foarte frumoase dar si mult mai ieftine.

pret: 200 lei

Sper ca v-am ajutat cat de cat si "va astept" sa-mi cititi urmatoarea postare: "Idei de cadouri pentru EL"! O seara buna va doresc!

Unde gasiti produsele?!
1. emag sau cufarulcumargele (au multe modele interesante)
2. emag sau mindblower
8. avon
10. h&m
11. aoro
12. b&b
13. emag
14. zara
15. h&m


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe